Transport regio's

Regio 1 € 28,00
Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Warmond, Valkenburg en Zoeterwoude

Regio 2 € 36,50
Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Rijnsburg, Sassenheim, Oud ade, Woubrugge, Hoogmade, Hazerswoude en Wassenaar

Regio 3 € 49,50
Bezorging in deze regio is alleen mogelijk op aanvraag (telefonisch of per e-mail)
Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, Roelofarendsveen, Alphen a.d. Rijn, Lisse, Hillegom en Leidschendam

Regio 4* € 1,50 exclusief BTW per kilometer x 4. Deze prijs op aanvraag
Bezorging in deze regio is alleen mogelijk op aanvraag (telefonisch of per e-mail)

Transportvoorwaarden

De huurmaterialen kunnen door PartyVerhuurLeiden bij u worden afgeleverd. Hier zijn transportkosten aan verbonden. Deze kosten zijn in 4 regio’s verdeeld. De kosten zijn voor het afleveren en het retour halen van de door u gehuurde materialen.

Bestellingen worden op de afgesproken dag geleverd voor 18.00h. Wilt u een nadere tijdsindicatie van de bezorging dan kunt één werkdag van te voren aan het einde van de middag telefonisch contact opnemen.

Transport is van maandag tot vrijdag. Zaterdag en zondag zijn geen standaard transportdagen, hiervoor wordt een meerprijs gerekend. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Door onze medewerkers worden de materialen afgeleverd  (voordeur begane grond) op uw locatie. Wilt u bij het bestellen graag eventuele bijzonderheden over de bereikbaarheid van de locatie kenbaar maken. Dit kan op het bestelformulier onder “opmerkingen”.

Wanneer de chauffeur door toedoen van de klant moet wachten, worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Als de chauffeur tweemaal met rijden door toedoen van de klant( denk aan niet aanwezig of artikelen staan niet klaar), dan wordt er 50% van de transportkosten extra berekend.

Bij retour halen van de huurmaterialen op afgesproken tijden, dienen deze in de bijgeleverde materialen te zijn verpakt en op transportkar te worden aangeboden (tenzij dit anders is af gesproken). Als de chauffeur heeft geconstateerd dat de huurmaterialen niet of nauwelijks voor transport klaar staan, dan kan de chauffeur beslissen een andere afspraak met u te maken voor het ophalen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden, in de vorm van 50% van de transportkosten. Mochten de huurmaterialen hierdoor buiten de huurtermijn geretourneerd worden, kan er een extra huurtermijn berekend worden.

Indien nodig, moet de opdrachtgever zorg dragen voor de benodigde doorrijdbewijzen. Wordt dit achterwege gelaten door de opdrachtgever dan kunnen eventuele extra kosten op de opdrachtgever worden verhaald.