Partyverhuurleiden is de online verhuursite op het gebied van het verzorgen van uw feest

Een samenwerking tussen Adesta verhuur en Eradus verhuur heeft een verhuursite tot stand gebracht waar u makkelijk al uw benodigdheden op het gebied van uw feest kunt vinden. Adesta feest verhuur levert al tientallen jaren in de regio Leiden feest materialen l aan bedrijven, instellingen en particulieren. Hierdoor is er een ruim assortiment ontstaan gericht op de zakelijke markt met een goede prijs kwaliteit verhoudingen met service als basis van het feest verhuurbedrijf.

Bezorgen in Leiden, Oegstgeest, Warmond, Voorschoten, Zoeterwoude, Hazerswoude, Wassenaar, Den haag Voorhout, Noordwijk, Zoetermeer, Oud Ade, Alphen aan den Rijn, Sassenheim, Lisse, Valkenburg Rijnsburg, Katwijk, Hillegom, Roelofarendsveen, Leiderdorp en Hoogmade. Voor verdere informatie klik hier

Wij kunnen voor het transport van de door u bestelde feest verhuur materialen verzorgen.

Eradus feest verhuur is een verhuurbedrijf dat zich in leiden al meer dan 30 jaar de particuliere en de zakelijke markt van de feest verhuur bediend. Door deze ervaring die is opgedaan, is er een uitgebreid luxe assortiment van feest artikelen ontstaan van onder andere: klapstoelen, klaptafels, statafels, linnen, koffie zet apparatuur, tenten, parasols, bestek, borden, glazen en vele andere feest artikelen .

Verder verzorgen wij nog meer diensten zoals het weer vuil in leveren van de feest artikelen

Hierdoor heeft u geen organisatorische problemen met het organiseren van uw feest, receptie, catering, diner, lunch of ander gelegenheid waar u onze materialen bij kan gebruiken. Er zijn wel kosten aan deze service verbonden. Deze bedragen 40 % van de huursom van de vuil ingeleverde feest artikelen. De uitzondering is linnen goed, hier zitten de schoonmaakkosten al bij in. Voor verdere informatie klik hier

Verder door onze ervaringen kunnen wij u ook passend advies geven op het gebied van uw feest. Dit kan telefonisch, maar u kunt ook langskomen bij ons in de showroom, mochten er logistieke of lastige problemen zijn op de locatie waar u uw feest artikelen nodig heeft kunt u ook een afspraak maken met een van onze adviseurs deze komen dan op locatie om u te adviseren over de juiste feest verhuur materialen voor uw gelegenheid.